circe natuurgeneeskunde

De meest voorkomende cosmetische behandelingen

Geplaatst op

Het lijkt er tegenwoordig op dat iedereen wel iemand kent die een cosmetisch chirurg heeft bezocht. Steeds meer mensen brengen een bezoek aan een cosmetisch kliniek om zich te ontdoen van verschillende ouderdomskenmerken of om hun schoonheidsideaal na te streven. Er zijn tegenwoordig veel verschillende behandelingen mogelijk: variërend van niet-invasief tot aan traumareconstructies. Sommige behandelingen zorgen voor een ingrijpende en duidelijk zichtbare verandering, terwijl andere resulteren minder opvallend zijn voor je omgeving. Welke cosmetische ingrepen er het meest worden uitgevoerd, lees je in dit blog.

Kaaklijn fillers

Een strakke kaaklijn wordt gezien als schoonheidsideaal waar velen naar streven. De tegenhanger van een strakke kaaklijn is een onderkin en ontstaat door overtollig vetweefsel in het gelaat. Op sociale platformen als Facebook en Instagram kom je zelfs regelmatig ‘oefeningen’ tegen die zouden helpen jouw onderkin te verhelpen. In de meeste gevallen raken deze oefeningen kant noch wal. Er is de laatste tijd dan ook een enorme toename in het aantal mensen dat een cosmetisch arts bezoekt om kaaklijn fillers te laten plaatsen. Fillers op basis van hyaluronzuur zorgen voor een natuurlijke strakke kaaklijn.

Liposuctie

Bijna iedereen wilt graag een zo straks mogelijk lichaam met een lage hoeveelheid aan vetweefsel. De ene persoon slaagt er gemakkelijker in om dit te bewerkstelligen dan de ander. De beste manier om vetweefsel te verbranden is door te sporten en gezonde voeding te consumeren. Wanneer afvallen minder snel of goed lukt, kan liposuctie een uitkomst bieden. Liposuctie is een cosmetische behandeling die vet verwijdert door het weg te zuigen. Deze behandeling wordt veelal uitgevoerd rondom de heupen, buiken, dijen, armen en billen.

Neuscorrectie

De neus is een lichaamsdeel waar veel mensen onzekerheid over kennen, omdat zij deze te groot of te klein vinden. Mensen die onzeker zijn over de vorm of grootte van hun neus, kiezen er steeds vaker voor om een neuscorrectie te ondergaan. Tijdens een neuscorrectie wordt de neus hervormd naar de gewenste vorm, waardoor deze groter, rechter en kleiner gemaakt kan worden. Om toegang te krijgen tot het kraakbeen in de neus, worden er insnijdingen binnen de neus gemaakt. Zo zorgt een chirurg ervoor dat er geen littekens ontstaan aan de buitenzijde van het gelaat.

Gerelateerde berichten

Microdosering truffels: een pad naar verbeterde welzijn en creativiteit

In de afgelopen jaren heeft microdosering, het nemen van zeer kleine, subperceptuele doses psychedelica, een toename in populariteit ervaren. Onder...

Lees meer

Over ons

Lees onze blogs om telkens op de hoogte te zijn van de verschillende opties aangaande de natuurgeneeskunde.

Contactgegevens

Via info @ circe-natuurgeneeskunde.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden